Outdoorevenement? Zorg dat je gezien wordt!

Sponsor je een loop- of fietswedstrijd, of organiseren jullie een bedrijfsevenement ? Zorg er dan voor dat je (letterlijk) boven de concurrentie uitsteekt!
Maar hoe maak je dit onvergetelijk?
19/03/2021

Om op te vallen in het publiek moet je ervoor zorgen dat je van ver te zien bent. Beachvlaggen hebben een hoogte tussen 3 en 4,5 meter.  Bovendien bewegen ze met de wind mee! Dat trekt de aandacht.

Van ver gezien worden kan ook met een tent, vouwtent of iglotent. Het dak heeft een grote oppervlakte waarop je je branding kan aanbrengen. Bovendien creëer je zo een eigen stand, en heb je een dak boven je hoofd voor het ontvangen van je gasten. Dat kan handig zijn in geval van slecht weer, wat in België helaas geen uitzondering is! Gebruik de zijwanden van de tent specifiek om informatie te geven, deze kan je wisselen en aanpassen per evenement.

Bij mooi weer drinken je gasten graag een glaasje onder een gebrande parasol. Je stand kan je verder aankleden met een toogje of een tafel met tafellaken. Hieronder kan je folders of gadgets kwijt. Nog een tip? Geef je gasten een bedrukte strandstoel of zitkubus om te relaxen. Zo maak je je stand aantrekkelijk en speels! Je kan het bovendien gezellig maken met een bedrukt tapijtje.

Branding van je outdoor evenement

Als je graag inhoudelijk communiceert, gebruik je het best een outdoor roll-up banner of outdoor display. Langs het loop- of fietsparcours kan je je merknaam herhalen op spandoeken of banners op nadarhekken. Met een publiboog als start- of finishboog bereik je het toppunt van visibiliteit!

Ten slotte is niet enkel de zichtbaarheid van je merk belangrijk: hou ook rekening met hoe je je stand gaat vervoeren en opzetten. Vaak moet je beroep doen op vrijwilligers of je medewerkers die met de eigen wagen alles moeten meenemen. Dankzij de Flexibases, die de beachflags rechthouden, kan dat perfect! Het zijn handige stapelbare modules van 10 kg, waardoor je geen gesleur hebt met water of betonvoeten. Tenten en togen worden trouwens steeds compact verpakt in draag- of roltassen.