Tips voor aankoop van een PUBLIBOOG

Ben je met je bedrijf sponsor op sportevenementen?
Zorg dan dat je goed zichtbaar bent. Een publiek sportevent is de ideale gelegenheid om jouw merk te tonen en te linken aan sport en gezondheid.
Een publiboog, ook wel start of finish boog, is de meest zichtbare eyecatcher en zal ongetwijfeld een immense impact hebben op jouw merkbekendheid.
Hou rekening met enkele zaken bij de aankoop van een publiboog :
Lees meer
02/04/2019

We geven je hierbij graag wat tips!

Grootte van de boog

Kies hoe groot je jouw boog wil. Waar ga je ze gebruiken ? Zet je ze in op eigen sportterreinen, dan kan je een kleine boog nemen van bijvoorbeeld 4m breed en 3m hoog (binnenmaten). Moet de boog over een grote weg geplaatst worden? Kies dan een boog tot 10 m breed.

Materialen

De meeste publibogen zijn gemaakt van PVC 400 gr, een zware sterke PVC. Deze boog is makkelijk afwasbaar, maar wat zwaarder.

Kies voor een publiboog in gecoat polyester, als je de boog volledig will branden. Prachtig resultaat met excellente kleurprint! Bijkomend voordeel is dat hij veel lichter en compacter is om op te bergen en te transpoteren. Bovendien is dit materiaal meer ecologisch verantwoord dan de bogen in PVC 400 gr. Deze boog is wat fragieler om te reinigen, als hij vuil is van de modder bijvoorbeeld dien je hem na gebruik af te wassen.

Branding en bedrukking

Personaliseer je boog volledig in de kleur en stijl van jouw merk. Meestal plaatsen we het logo bovenaan aan beide zijden. Je kan op de benen bijkomend nog een logo zetten. Volledige bedrukking van de boog geeft het beste resultaat met gecoat polyester. 

Wil je eerder een neutrale boog? Heb je tijdelijke sponsors ? Dan kan je kiezen voor velcrostrips waar je tijdelijke spandoeken mee kan bevestigen.

Stijl

Veel bogen hebben “afgekapte” hoeken, maar evengoed kan je voor ronde of rechthoekige boog kiezen.  Optioneel voorzien we onderaan bijkomende horizontale voeten.

Veiligheid

De bogen van Brandspot zijn bedoeld voor professioneel en intensief gebruik. Voor de veiligheid én het gemak is de blazer geïntegreerd in één van de benen, zo zit je niet met een zware  externe blazer waar mensen zouden kunnen over vallen of aankomen. De boog is steeds voorzien van voldoende touwen en piketten. Voor gebruik op harde ondergrond gebruik je gewichten.

Publiboog zonder blazer?

Ja dit kan, we maken start en finishbogen met gesloten luchtkamer, ook pneumatische bogen genoemd. Je blaast de boog in enkele minuten op, je koppelt de blazer af en daar staat hij ! Heel makkelijk en licht in gewicht. Bovendien kan je met de blazer nadien de lucht volledig terug uitzuigen, zodat je de compacte gevouwen boog makkelijk kan opbergen.

Langdurig gebruik

Brandspot maakt al jaren publibogen voor vele merken zoals de Nationale Loterij, Deloitte, Lampiris, Christelijke Mutualiteiten, Decathlon,...
Wij adviseren welk type boog best past voor jouw evenement: loopwedstrijd, wielerwedstrijd of boog voor auto-of vrachtwagen doorgang.

Maak hier je keuze!