Welk type beursstand moet ik kiezen?

Zit er binnenkort een belangrijke beurs aan te komen in jouw sector? Zorg dan dat je goed voorbereid bent. Tussen tientallen standhouders verdwijn je immers makkelijk in de massa. Brandspot zorgt voor jouw X-factor, met beursstanden die opvallen! Met onze tips laat je gegarandeerd een blijvende indruk achter op klanten.
22/02/2022

De grootte van de beurs

Location is key!

Sta je op een grote beurs met meerdere medewerkers, op een grote oppervlakte die je helemaal wilt pimpen? Dan ga je voor een externe standenbouwer die de materialen met de vrachtwagen ter plaatse brengt en opbouwt.

Sta je op een kleine beurs met een stand van 3 x 6 meter of kleiner? Dan kan je zelf aan de slag! Met de bestaande materialen aan mobiele displaysystemen kan je makkelijk zelf een mobiele stand samenstellen. Technische kennis? Niet nodig! Werkmateriaal of schroeven? Ook niet. Je stand is zo opgebouwd.

Een eigen beursstand

Productpresentatie? Persvoorstelling? Conferentie? Jobbeurs? Er zijn zo veel evenementen waar een mobiele beursstand jouw bedrijf extra cachet kan geven. Mobiel, dat betekent: makkelijk te transporteren, supersnel opgezet, en zonder moeite. Tools? Niet nodig. En in onze handige transporttassen is het vervoer een eitje. Het eindresultaat ziet er even professioneel uit als een stand gebouwd door een standenbouwer!

Voorbeelden van mobiele beursstanden die je zelf kan opzetten

Kies à la carte de dragers voor jouw beursstand. Er zijn zo veel mogelijkheden!

STARTER KIT : Basic standje / rollup banner met bedrukte tafellaken
Heb je enkel een tafel ter beschikking? Met onze starterskit rol je gewoon even een roll up banner uit (1 minuut), om vervolgens het tafellaken met jouw logo uit te spreiden over de tafel (30 seconden).Kleine inspanning, grote zichtbaarheid!

Roll-up banner met bedrukt tafellaken

1. Rollup banner
2. Bedrukte tafellaken

 

 

DYNAMIC KIT : 100% PLOOIBAAR / Mobiel wand 'Flexwall' met een toogje of bedrukte tafellaken.
Je hebt al een volwaardige mobiele stand als je achteraan een beurswand plaatst, in combinatie met een tafel met een bedrukt tafellaken of een toogje of bedrukte promo desk met je eigen branding.

Mobiele beursstand 1. Flexwall standup
2.Toogje of promodesk
3.Beachflags
4.PLooibare zitkubus

Nog extra opvallen? Plaats dan een brochurehouder of een bedrukte toog. Wat ook altijd werkt: een beachflag in het gangpad of aan de ingang van het evenement.

 

FLEX KIT : Eindeloze mogelijkheden met Flexwalls
De grote keuze in verschillende leuke vormen zorgt ervoor dat ieder zijn keuze vindt en je er gegarandeerd bovenuit steekt. Je kiest een maat die bij je beschikbare plaats past tussen 2 meter en 6 meter breed.

Mobiele beursstand - Flexwalls 1.Flexwall standup
2.Flexwall bow 
3.Bedrukte tafellaken
4.Zitkubussen

 

Flexwalls, goed idee?

De Flexwalls zijn échte paradepaardjes! Je krijgt een originele vorm in combinatie met een sublieme bedrukking op textiel. De topkleuren en de textieldruk zorgen voor een heel verfijnde uitstraling. Het krast niet, en je kan het makkelijk opvouwen. Gewoon even de buisjes in elkaar klikken, bedrukte hoes met je design erover trekken en je staat er!

 

 

 

 

 

 

 

TEXFRAME PRO : een uitgebouwde stand

Wil je het professioneel naar een nog hoger niveau tillen? Dan is het unieke Texframe Pro systeem waar je naar op zoek bent: volwaardige wanden en prints die je zelf kan meenemen en opbouwen!

Geen schroeven of losse onderdelen, de Texframe Pro zet je in elkaar dankzij een handig kliksysteem!

De modulaire onderdelen passen volledig in compacte draagtassen die je in een gewone wagen kan transporteren. Op 10 à 20 minuten heb je de muren opgezet en de prints bevestigd. Wil je een print vervangen voor een volgende beurs? Ook dat kan!

Texframe Pro Mobiele beursstand

Ontdek alle EXPO producten >

Contacteer ons, We verwelkomen je graag in onze showroom te Diegem na afspraak.